UUSI LAUMA ALOITTAA TIISTAISIN!

Karhunkaatajien uusimman sudenpentulauman kokousaika on julkaistu. Lauman johtajana aloittaa nykyinen lippukunnanjohtaja Tuomas Lebedeff ja kokousajaksi on päätetty tiistai 18.00-19.00.

Ensimmäinen kokous tullaan pitämään tiistaina 4.9., jolloin lapsille saavat myös ensimmäiset huivinsa ja pääsevät tutustumaan partion tiloihin eli koloon.

Lauman jäsenet tulevat olemaan pääsääntöisesti ykkösluokkalaisia eli  vuonna 2011 syntyneitä. Uuteen ryhmään on vielä aloituspaikkoja jäljellä, vaikka kyselyitä uudesta ryhmästä onkin saatu jo varsin hyvin. Mikäli ryhmään liittyminen kiinnostaa, kannattaa yhteyttä ottaa tulevaan laumanjohtajaan mieluten sähköpostilla (tuomas.lebedeff(at)gmail.com) tai puhelimitse (puh. 050 5572904). Lauman tulevaa johtajaa on myös mahdollista päästä jututtamaan viikon päästä tiistaina Katajanokan ympärijuoksussa (28.8.).