Liittyminen

Partioon voi liittyä kuka vain ensimmäisestä luokasta alkaen ja lippukuntamme tarjoaa toimintaa kaikenikäisille lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille.

Ryhmät

Karhunkaatajissa toimii tällä hetkellä viisi viikottaista ryhmää. Tutustu ryhmiin ja niiden kokousaikoihin tästä.

Lisäksi partiossa on paljon toimintaa nuorille aikuisille ja vanhemmillekin. Lue lisää aikuispartiosta tästä.

Liittyminen

Liittyminen tapahtuu ottamalla suoraan yhteyttä lippukunnanjohtajaan tai muuhun hallituksen jäseneen mieluiten sähköpostilla. ( Hallituksen yhteystiedot ). Partiota on mahdollista tulla kokeilemaan muutamaan kokoukseen ennen virallista liittymistä.

Jäsenhakemus

Kun olet päässyt mukaan lippukunnan toimintaan ja haluat liittyä lippukunnan viralliseksi jäseneksi, tulee jäsentiedot partiolaisten jäsenrekisteri Kuksassa jäsenhakemuksella. Jäsenhakemuksen tekeminen Kuksaan ei siis ole tapa ilmoittautua mukaan toimintaan, vaan ainoastaan tapa rekisteröidä toimintaan mukaan liittynyt jäsen virallisesti. 

Pääset rekisteröitymään Kuksaan ja tekemään jäsenhakemuksen käyttämään tästä linkistä. Jos uusi jäsen on alaikäinen, tulee huoltajan tehdä ensin tunnus itselleen. Tämän jälkeen huoltaja pääsee lisäämään huollettavasi järjestelmään ja tekemään hänelle jäsenhakemuksen. Ohjeet tähän kaikkeen löytyvät samasta yllä olevasta linkistä.

Kun jäsenyytesi on vahvistetty, saat sähköpostiisi Kuksa-tunnukset, joiden avulla voit myöhemmin muokata tietojasi ja esimerkiksi ilmoittautua tapahtumiin.

Jäsenhakemuksen lisäksi uusien jäsenien tulee maksaa 15€ suuruisen liittymismaksun verkkopankki Holvissa, millä kustannetaan jäsenen uusi huivi, ensimmäisen vuoden merkit ja Sudenpennun jäljet -kirja tai vastaava.

Partiota on myös mahdollista tulla kokeilemaan maksutta muutamaan kokoukseen ja useat retkemme ovat avoimia myös kokeilijoille. Kysy tästä lisää kyseisen retken johtajalta.

Voit lukea lisää tietojenkäsittelypolitiikastamme tästä.

–> Tutustu maksuihin