KETTU 2021


KETTU 2021 ilmoittautuminen nyt auki!

Ilmoittautuminen kesän viekkaimmalle leirille on nyt alkanut – tule mukaan! Mukana on kuuden Etelä-Helsingin lippukunnan partiolaisia. Lue leiristä lisää ja lataa leirikirje ohesta

Ilmoittautuminen Kuksan kautta oheisesta linkistä:

http://kuksaan.fi/40416

KETTU leirin ilmoittautuminen alkaa viikolla 9!

Leirin ilmoittautuminen alkaa 3.3.2021 ja Ketun tietoja alkaa jälleen nettisivuillekin päivittymään. Leirin järjestymisen suhteen varmuutta tuskin saadaan vielä lähiviikkojen aikana, mutta toivotaan parasta ja suunnataan toivo kohti turvallista kesää.

Leirin ilmoittautumisessa pyydetän hyväksymään leirin säännöt ja ne löytyvät lyhykäisyydessään linkin takaa

http://karhunkaatajat.fi/wp-content/uploads/Kettu-2021-saannot.pdf

Tiedote 20.9.2020

KETTU pidetään kesällä 2021!

Etelä-Helsingin alueleiri Kettu on siirretty vuodelle 2021. Samalla leirinjohdossa, osallistuvissa lippukunnissa sekä ajankohdassa on tullut muutoksia.

 • Leirin toisena johtajana on aloittanut Viivi HKPT:stä. Viivi johtaa leiriä yhdessä Kaisan (KKK) kanssa
 • ajankohta on 14.-20.6.2021 (pitkä leiri), 15.-18.6.2021 (lyhyt leiri). Vierailupäivä lauantai 19.6.2021
 • Leirissä mukanaolevat lippukunnat selviävät syyskuun lopussa

Tiedote 23.4.2020

KETTU2020 kesäleiri perutaan

Etelä-Helsingin -alueen partiolaisten Kettu 2020-kesäleiri on peruttu kesältä 2020. Leiri oli tarkoitus järjestää Loviisan Rönnäsissä 20.-26.7.2020 Leirille oli ilmoittautunut noin 230 partiolaista alueen lippukunnista.

Valtioneuvoston 22.4. linjauksen mukaan yli 500-hengen tapahtumat perutaan heinäkuun loppuun asti. Vaikka leirin osallistujamäärä jää alle 500-hengen, Ketun johto katsoo yhdessä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kanssa, että koronavirusepidemia aiheuttaa riskin osallistujien ja tekijöiden terveydelle ja turvallisuudelle ja näin ollen leiri perutaan kesältä 2020.

Päätös aiheuttaa varmasti pettymyksen tunteita niin tekijöille kuin osallistujillekin, mutta terveys ja hyvinvointi on asetettava kaiken etusijalle.

Etelän Ketut selvittävät mahdollisuutta järjestää alueleiri kesällä 2021. Lisätietoja luvassa myöhemmin tänä vuonna.

Leirin peruuntuminen ei vaadi toimenpiteitä ilmoittautuneilta: Leirille ilmoittautuneiden ilmoittautumiset perutaan Kuksassa ja mikäli leiri järjestetään kesällä 2021, ilmoittaudutaan leirille uudestaan.

Kaikesta huolimatta, Ketun leirinjohto toivottaa hyvää kevään jatkoa ja kesää,

toivottavasti nähdään myöhemmin! <3

Leirinjohtajat

Kaisa Kyrö 0408454516 kaisa.kyro@partio.fi

Emma Luoto 0407429740 emma.luoto@partio.fi


31.3.2020

Tiedote 2: Kettu 2020 ilmoittautumisaikaa pidennetty 13.4. saakka

Ilmoittautumisaikaa Ketulle pidennetty 13.4. saakka. Lue ohjelmapaljastus!

Kappas, jo yli kaksisataa kettua lähdössä leirille heinäkuun lopulla! Jotta kaikki kivat kettukaverit saadaan mukaan, olemme pidentäneet ilmoittautumisaikaa 13.4. saakka. Kettu-leirin järjestelyt etenevät suunnitellusti samalla kun leirin johto seuraa viranomaisten ja Suomen Partiolaisten mahdollisia uusia linjauksia. Tiedotamme heti, mikäli leirin tilanne muuttuu.

Nyt seuraa ohjelmapaljastus! Leirielämää vietetään tietenkin metsässä, merellä, rannalla ja mikä parasta: yhdessä kavereiden kanssa. Nokkela kettuperhe seikkailee kanssamme Vain Elämää -teemapäivissä. Mitä kaikkea huippua tämä pitää sisällään, selviää leirillä.

Leirille kannattaa ilmoittautua nyt! Pidennetty varsinainen ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 13.4. ja hinnakkaampi jälki-ilmoittautuminen jatkuu aina 12.5. saakka. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudutaan yhteisten leirisääntöjen noudattamiseen.Voit perua osallistumisen kuluitta jälki-ilmoittautumisen loppuun asti (12.5.2020). Leirin laskut lähtevät matkaan viikolla 21 eli vasta jälki-ilmoittautumisen päätyttyä. Huomioithan, että leirimaksut palautetaan kokonaisuudessaan takaisin, mikäli leiriä ei voitaisi järjestää tulevana kesänä poikkeustilanteen vuoksi. 

Järjestämme leirille hyvät käsienpesumahdollisuudet. Juoksevan veden, saippuan ja paperikäsipyyhkeiden lisäksi pidämme erityistä huolta siitä, että päiväohjelmassa on riittävästi aikaa käsienpesulle ja hygieniasta huolehtimiselle. Leiriosallistuminen ja leirin onnistuminen ei saa jäädä tästä kiinni.

Ilmoittautuminen: http://kuksaan.fi/33592
Huoltaja ja jäsen: kirjaudu Kuksaan ennen ilmoittautumista.
Ei partion jäsenyyttä: kerro lisätiedoissa mihin lippukuntaan liityt.


Lisätietoja saat lippukuntasi yhteyshenkilöltä.Pysytään tiiviisti kotikoloissa ja muistetaan edelleenkin pestä huolella käpälät!


terkuin johto-Ketut Kaisa ja Emma


23.3.2020

Tiedote: Kettu 2020 ja koronavirus

Ilmoittautuminen jatkuu normaalisti – kevään kettuetko -tapahtuma 26.4.2020 on peruttu 

Koronaepidemian keskellä Ketun katse on tulevassa kesässä. Tällä hetkellä leirin järjestely ja suunnittelu jatkuu suunnitellusti. Leirin johto seuraa tiiviisti viranomaisten ja Suomen Partiolaisten ohjeistuksia ja tiedotamme mikäli leirin tilanne muuttuu. 

Ilmoittautuminen leirille on käynnissä ja varsinainen ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 30.3. jonka jälkeen alkaa hinnakkaampi jälki-ilmoittautuminen!

Leiri laskutetaan toukokuussa. Mikäli leiri perutaan koronaviruksen vuoksi, palautetaan kaikki leirimaksut kokonaisuudessaan takaisin. Leirin voi perua kuluitta jälki-ilmoittautumisen loppuun asti (28.4.2020) joten kannattaa ilmoittautua nyt tai heti! 

Ilmoittautuminen: http://kuksaan.fi/33592

Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudutaan yhteisten leirisääntöjen noudattamiseen.

Muistakaa myös avustushaku!

Leirimaksuun on mahdollista hakea tukea. Avustusta voi hakea 30.3.2020 asti.

Hakemuksen ja tarkemmat tiedot avustuksesta löydät TÄÄLTÄ (tai https://forms.gle/F5vAFjXCNtraW5Cu9 )

Iloa ilmoittautumiseen ja terveyttä kevääseen!

Muistetaan pestä käpälät!

terkuin johto-Ketut Kaisa ja Emma


 

Tervehdys etelän kettu, tässä sinulle tietoa ja ohjeet ilmoittautumiseen kesän huikeimmalle leirille!

Etelä-Helsingin alueen partiolippukuntien yhteinen kesäleiri Loviisan Rönnäsissä 19.-26.7.2020 (sudenpennuille 20.-23.7.) lähestyy! Tässä kirjeessä on tietoa leiristä.

Luvassa on partiomaista leirimenoa niin maalla kuin merellä yhteisvoimin. Leirille odotetaan noin 400 osallistujaa yhteensä kahdeksasta eri lippukunnasta ja tavoitteena on yhdistää lippukuntien omia perinteitä ja ohjelmaa koko alueen yhteiseen Kettumenoon.

Leirillä tehdään ja koetaan yhdessä Leiripäivät täyttyvät erilaisista ohjelmista, joiden välissä nautitaan hyvästä leiriruuasta. Leiriviikkoon mahtuu niin kädentaitoja, uimista, yhteisiä leikkejä, tunnelmointia iltanuotiolla – uusia ja vanhoja ystäviä. Mukana leirillä on sekä maa-, että meripartiotoimintaa eli uusia taitoja ja kokemuksia on varmasti luvassa!

Leiri niin puitteiden kuin sisällön puolesta rakentuu kevään ja kesän mittaan ja se tulee olemaan jokaisen osallistujan, meidän oma ja näköinen.

Leirillä nukutaan teltoissa ja muutenkin leirielämä on perinteistä partiotoimintaa täynnä. Teltoissa nukutaan omien partiokavereiden kanssa ja omat tutut lippukuntalaiset lähellä, mutta lisäksi uusia tuttuja tulee leirin aikana varmasti matkaan mukaan.

Leirillä turvallisuudesta huolehditaan monin tavoin, leirillä huolehditaan tarvittaessa haavereista ja sattumuksista. Alue on varattu Ketun leirikäyttöön ja yhteiset leirisäännöt ja ohjeistukset auttavat leiriarjessa. Aiempaa leirikokemusta ei tarvita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan leirille! Allergiat ja erityisruokavaliot otetaan asianmukaisesti huomioon.

LEIRIN AJANKOHTA

Lyhyempi leiriaika 20.-23.7. on tarkoitettu sudenpennuille, mutta halutessa voi muutkin ilmoittautua Ketulle vain lyhyen leirin ajaksi. Pidempi leiriaika on suunnattu seikkailijoille ja sitä vanhemmille ja se on 19.7.-26.7. Lisäksi leiriä rakennetaan rakennusleirin aikana 17.-19.7. (raksalle ilmoittautuminen tapahtuu lähempänä leiriä!)

Vierailupäivänä torstaina 23.7. leirille on tervetulleita perhe ja muut tutut. Samana päivänä loppuu myös lyhyempi leiri ja sudenpennut palaavat kotiin. Vierailupäivän ajankohta on iltapäivästä alkuiltaan, joten töidenkin jälkeen ehtii vielä tutustua leirielämään!

 

LEIRIN HINTA JA STIPENDIHAKU

Leirin maksu riippuu leirin kestosta. Leirin hintaan sisältyy yhteiskuljetus leirille ja leiriltä (pl. päiväleirimaksu), ruuat ja ohjelma. Alla olevat hinnat ovat varsinaisen ilmoittautumisajan hintoja (30.3. asti), jälki-ilmoittautumisen hinta on 20 euroa suurempi.

 • lyhyt leiri 20.-23.7. 85€
 • pitkä leiri 19.-26.7. 155€
 • pitkä leiri vaeltajat/aikuiset 75€
 • päivähinta (yli 16-vuotiaat) 20€/vuorokausi

Mikäli perheestä osallistuu useampi partiolainen, on sisaralennus toisesta leiriläisestä lähtien 10€/sisarus

Perhepartion hinnat:

 • pitkä leiri, aikuinen 60€
 • pitkä leiri, lapsi alle 7v. 50€
 • lyhyt leiri, aikuinen 60€
 • lyhyt leiri, lapsi alle 7v. 30€

Leirimaksuun on mahdollista hakea tukea, sillä alueleirillemme on myönnetty avustusta leirimaksujen stipendejä varten. Avustusta voi hakea varsinaisen ilmoittautumisajan aikana, eli 30.3.2020 asti. Lisäksi lippukunnilta voi varmistaa muista avustuksista.

Hakemuksen ja tarkemmat tiedot avustuksesta löydät TÄÄLTÄ (tai https://forms.gle/F5vAFjXCNtraW5Cu9 )

 

ILMOITTAUTUMINEN

Leirille ilmoittaudutaan Kuksan kautta ja varsinainen ilmoittautumisaika alkaa 14.2. ja päättyy maaliskuun lopussa 30.3. jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 28.4.2020 asti. Kuluitta leirin voi perua jälki-ilmoittautumisen takarajaan asti. Tämän jälkeen kesäduunitakuu auttaa samoajia, vaeltajia ja aikuisia partiolaisia, sen avulla töiden takia leirin peruminen on mahdollista vielä 31.5.

Ilmoittautuminen: http://kuksaan.fi/33592

Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudutaan yhteisten leirisääntöjen noudattamiseen.

Aikuinen – lähde mukaan! 

Hyvän leirin mahdollistaa huiput tekijät. Mikäli sinulla, partiolaisen vanhemmalla (tai ehkä vanhalla partiolaisella) olisi halua tulla mukaan leirille niin se onnistuu. Leiripestin lisäksi ehtii nauttia muusta leirielämästä! 

Mikäli leirin tekeminen kiinnostaa tai haluat pestautua tietylle osa-alueelle, voit jättää tekijähakuun yhteystietosi täällä

KETTUETKOT

Viralliset Kettuetkot/Kettugether  eli tapaaminen eri lippukuntien kesken ennen leiriä pidetään partioviikolla sunnuntaina 26.4. klo 12 Vanhan Kirkon puistossa (“Ruttopuisto”). Luvassa leiriin virittävää ohjelmaa ja tunnelmaa. Tervetulleita on koko perhe! Leirille lähtöä vielä epäröivät voivat tulla myös makustelemaan leirielämää, sillä jälki-ilmoittautuminen jatkuu vielä kettuetkojen jälkeen!

Nyt mukaan ilmoittautumaan ja olemaan osa meidän omaa kesäleiriä

Kettua kohti!

Leirinjohtajat,

Emma ja Kaisa

emma.luoto@partio.fi
0407429740
kaisa.kyro@partio.fi
0408454516

 

Lippukuntien yhteyshenkilöt:

Lippukuntien yhteyshenkilö on ensisijainen yhteyshenkilö kysymyksiin leiristä ja ilmoittautumisesta

 

Seuraathan meitä jo somessa? Instagram kettu2020