Ekaluokkalaisten uusi ryhmä aloittaa torstaina 5.9.

Karhunkaatajien uusi, ekaluokkalaisille suunnattu sudenpenturyhmä aloittaa toimintansa 5.9. klo 17.15-18.15 pidettävällä tutustumiskokouksella. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki partion aloittamisesta kiinnostuneet lapset sekä heidän vanhempansa. Ryhmän kokoukset pidetään tämän jälkeen viikoittain aina torstaisin klo 17.15-18.15.

Ryhmää alkavat vetämään Emmi ja Elli, jotka ovat aiemmin johtaneet kuudennen ja seitsemännen luokan tytöistä koostuvaa Norpat-ryhmää.

Uuden sudenpenturyhmän johtajat Elli ja Emmi

Karhunkaatajien partiokolo sijaitsee osoitteessa Luotsikatu 18 ja kololle pääsystä lyötyy ohjeet tästä linkistä.

Tutustumiskokoukseen suositellaan ennakkoilmoittautumista sähköpostitse, jotta voimme ennakoida paljonko lapsia on tulossa. Välttämätöntä tämä ei kuitenkaan ole. Ilmoittautumiseen voi tehdä Karhunkaatajien lippukunnanjohtaja Tuomas Lebedeffille (tuomas.lebedeff(at)gmail.com).