Liittyminen

Partioon voi liittyä kuka vain ensimmäisestä luokasta alkaen ja lippukuntamme tarjoaa toimintaa kaikenikäisille lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille.

Ryhmät

Karhunkaatajissa toimii tällä hetkellä viisi viikottaista ryhmää. Tutustu ryhmiin ja niiden kokousaikoihin tästä.

Lisäksi partiossa on paljon toimintaa nuorille aikuisille ja vanhemmillekin. Lue lisää aikuispartiosta tästä.

Liittyminen

Liittyminen tapahtuu ottamalla suoraan yhteyttä lippukunnanjohtajaan tai muuhun hallituksen jäseneen mieluiten sähköpostilla. ( Hallituksen yhteystiedot ). Partiota on mahdollista tulla kokeilemaan muutamaan kokoukseen ennen virallista liittymistä.

Jäsenhakemus

Kun olet päässyt mukaan lippukunnan toimintaan ja haluat liittyä lippukunnan viralliseksi jäseneksi, tulee jäsentiedot partiolaisten jäsenrekisteri Kuksassa jäsenhakemuksella. Jäsenhakemuksen tekeminen Kuksaan ei siis ole tapa ilmoittautua mukaan toimintaan, vaan ainoastaan tapa rekisteröidä toimintaan mukaan liittynyt jäsen virallisesti. 

Pääset rekisteröitymään Kuksaan ja tekemään jäsenhakemuksen käyttämään tästä linkistä. Jos uusi jäsen on alaikäinen, tulee huoltajan tehdä ensin tunnus itselleen. Tämän jälkeen huoltaja pääsee lisäämään huollettavasi järjestelmään ja tekemään hänelle jäsenhakemuksen. Tarkemmat ohjeet alaikäisen littyyjän huoltajalle löytyvät alhaalta.

Jäsenhakemuksen lisäksi uusien jäsenien tulee maksaa 15€ suuruisen liittymismaksu verkkopankki Holvissa, millä kustannetaan jäsenen uusi huivi, ensimmäisen vuoden merkit ja Sudenpennun jäljet -kirja tai vastaava. Suomen Partiolaisten jäsenmaksu laskutetaan keskusjärjestön toimesta myöhemmin aikanaan.

Partiota on myös mahdollista tulla kokeilemaan maksutta muutamaan kokouksen ajan ja useat retkemme ovat avoimia myös kokeilijoille. Kysy tästä lisää kyseisen retken johtajalta.

–> Tutustu maksuihin

–> Tutustu partion tietojenkäsittelypolitiikasta täältä.


Jäsenhakemusprosessi lyhyesti alaikäisen huoltajalle:

  1. Rekisteröityminen alkaa osoitteessa  https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus_perhe.aspx?id=9999125&huoltaja=1.
  2. Täytä lomake omilla tiedoillasi eli lapsen huoltajan tiedoilla. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohje jatkoon. (Jos sinulla on jo tili Kuksassa esimerkiksi vanhemman lapsen jäsenyyden vuoksi, voit siirtyä suoraan kohtaan 5).
  3. Mene ohjeiden mukaisesti osoitteseen asiointi.partio.fi ja valitse Rekisteröidy, jossa käytät sähköpostissa mainittua jäsennumeroa ja sähköpostiosoitettasi.
  4. Tässä vaiheessa voit valita kirjautumistavaksi Gmail- tai Facebook-tilin, tai erilliset tunnukset. Suosittelemme Gmail- tai FB-tilin kautta kirjautumista, sillä erilliset salasanat hukkuvat usein.
  5. Rekisteröinnin jälkeen pääset kirjautumaan asiointipalveluun (asiointi.partio.fi) ja voit lisätä lapsesi tiedot “Perhe”-osiossa valitsemalla “lisää huollettava”.
  6. Lisättyäsi lapsen tiedot, pääset hakemaan hänelle lippukunnan jäsenyyttä valitsemalla kyseisen huollettavan kohdalta “Tee jäsenhakemus”. Valitse lippukunnaksi Katajanokan Karhunkaatajat alasvetovalikosta.
  7. Valmis. Hyväksymme hakemuksen mahdollisimman pian.