Liittyminen

Partioon voi liittyä kuka vain ensimmäisestä luokasta alkaen ja lippukuntamme tarjoaa toimintaa kaikenikäisille lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille.

Ryhmät

Karhunkaatajissa toimii tällä hetkellä viisi viikottaista ryhmää. Tutustu ryhmiin ja niiden kokousaikoihin tästä.

Lisäksi partiossa on paljon toimintaa nuorille aikuisille ja vanhemmillekin. Lue lisää aikuispartiosta tästä.

Liittyminen

Liittyminen tapahtuu ottamalla suoraan yhteyttä lippukunnanjohtajaan tai muuhun hallituksen jäseneen mieluiten sähköpostilla. ( Hallituksen yhteystiedot ). Partiota on mahdollista tulla kokeilemaan muutamaan kokoukseen ennen virallista liittymistä.

Liittymisen yhteydessä pyydämme täyttämään jäsentiedot partiolaisten jäsenrekisteri Kuksassa. Jäsenhakemuksen tekeminen Kuksaan ei siis ole tapa ilmoittautua mukaan toimintaan, vaan ainoastaan rekisteröidä toimintaan mukaan liittynyt jäsen virallisesti.  Kun jäsenyytesi on vahvistetty, saat sähköpostiisi Kuksa-tunnukset, joiden avulla voit myöhemmin muokata tietojasi ja esimerkiksi ilmoittautua tapahtumiin. Voit täyttää jäsentietosi tästä linkistä.  Lisäksi uudet jäsenet maksavat 15€ suuruisen liittymismaksun verkkopankki Holvissa, millä kustannetaan uusi huivi, ensimmäisen vuoden merkit ja Sudenpennun jäljet -kirja tai vastaava.

Voit lukea lisää tietojenkäsittelypolitiikastamme tästä.

Partiota on myös mahdollista tulla kokeilemaan maksutta muutamaan kokoukseen ja useat retkemme ovat myös avoimia kokeilijoille. Kysy tästä lisää kyseisen retken johtajalta.

–> Tutustu maksuihin