Liittyminen

Partioon voi liittyä kuka vain ensimmäisestä koululuokasta alkaen ja lippukuntamme tarjoaa toimintaa kaikenikäisille lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille.

Ryhmät

Karhunkaatajissa toimii tällä hetkellä useita viikottaisia ryhmä. Tutustu ryhmiin ja niiden kokousaikoihin tästä.

Lisäksi partiossa on paljon toimintaa nuorille aikuisille ja vanhemmillekin. Lue lisää aikuispartiosta tästä.

Jäseneksi liittyminen

Halukkuutensa liittyä mukaan toimintaa voi ilmaista täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen partion asiointipalvelussa. Ennen tai jälkeen jäsenhakemuksen täyttämistä voit myös olla yhteydessä lippukunnanjohtajaan tai haluamaasi ryhmän johtajaan esimerkiksi sähköpostilla. (Hallituksen yhteystiedot)

Sama linkki toimii uusille aikuisjäsenille, nykyisiä ryhmiä täydentäville lapsille sekä joka syksy perustettavaan uusien ekaluokkalaisten ryhmään haluaville. Pyrimme olemaan sinuun yhteydessä viimeistään kuukauden sisällä hakemuksen vatsaanottamisesta. Uusien ekaluokkalaisten ikäluokan huoltajiin olemme yhteydessä kootusti ensimmäisen kerran toukukuussa.

Jos lapsen ikäluokan ryhmä on tällä hetkellä täynnä tai ryhmä perustetaan vasta ensi vuonna, toimii jäsenhakemus ryhmän ”jonona”, josta uudet jäsenet hyväksytään ryhmään hakemisjärjestyksessä.*

 Partiota on mahdollista tulla kokeilemaan kolmeen kokoukseen ennen virallista liittymistä, mutta jäsenhakemus tulee tehdä ennen tätä. Jäsenhakemus hyväksytään aina vasta, kun lapsi on päässyt mukaan ryhmän toimintaan ja kokeilukerrat on käytetty.

Jäsenhakemuksen pääsee tekemään tässä osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/hakemukset/hakemus.aspx. Lomakkeella tehdään omat tilit asiointipalveluun itse uudelle jäsenelle sekä hänen huoltajilleen, jos kyseessä on alaikäinen jäsen.

 

Sen jälkeen kun jäsenyys on hyväksytty

Virallisen liittymisen jälkeen uusien jäsenien tulee maksaa 15€ suuruisen liittymismaksu verkkopankki Holvissa, millä kustannetaan jäsenen uusi huivi, ensimmäisen vuoden merkit ja Sudenpennun jäljet -kirja tai vastaava ikäkaudesta riippuen. Suomen Partiolaisten jäsenmaksu laskutetaan keskusjärjestön toimesta myöhemmin. Syksyllä liittyneiden kohdalla tämä tapahtuu yleensä marraskuussa.

Partiota on mahdollista tulla kokeilemaan maksutta muutamaan kokouksen ajan ja useat retkemme ovat avoimia myös kokeilijoille. Kysy tästä lisää kyseisen retken johtajalta.

* Uusien ekaluokkalaisten ryhmän kohdalla ilmoittautumisjärjestyksestä saatetaan poiketa poikkeustapauksissa esimerkiksi, jos ryhmän sukupuolijakauma olisi muuten hyvin epätasainen (esim. 1/10). Käytännössä näin ei ole vielä jouduttu toimimaan  koskaan.

–> Tutustu maksuihin

–> Tutustu partion tietojenkäsittelypolitiikasta täältä.


Jäsenhakemusprosessi lyhyesti alaikäisen huoltajalle:

  1. Rekisteröityminen alkaa osoitteessa https://kuksa.partio.fi/kotisivut/hakemukset/hakemus.aspx?t=0&v=2&id=9999125.
  2. Aluksi valitaan ilmoitatko partioon itsesi vai lapsesi. Jos sinulla on jo muita lapsia partioissa, valitse tässä kohdassa myös, että  sinulla jo tunnus (PartioId) partion järjestelmiin.
  3. Seuraavaksi täytetään lapsen huoltajan tiedot ja luot itsellesi salasanan. Ota salasana talteen jatkoa varten, sillä tarvitset sitä jatkossa, kun ilmoitat lapsesi retkille ja muihin tapahtumiin.
  4. Seuraavaksi täytetään huolletavan lapsen tiedot.
  5. Viimeiseksi valitse lippukunnaksi Katajanokan Karhunkaatajat ry.
  6. Valmis. Hyväksymme hakemuksen mahdollisimman pian.