Kolo ”Karhunpesä”

Kokoontumistilamme eli kolomme sijaitsee Katajanokalla Luotsikatu 18:ssa, Koitto-nimisen talon kellarissa. Sisäänkäynti on pihan kautta.

Kololla pidetään kaikki laumojen ja vartioiden kokoukset. Kololla on siis porukkaa ja toimintaa melkein joka päivä noin klo 17 jälkeen.

Karhunpesä on aika mielnkiitoinen paikka ja kellarin käytävät ovat jänniä  ja täynnä hyviä piilopaikkoja leikkeihin. Siellä onkin mukavaa leikkiä käytävähippaa ja muita juttuja.

Kololla on kolme huonetta, joten useampi ryhmä pystyy pitämään kokouksensa samaan aikaan. Kololta löytyy myös keittiö, jossa voidaan harjoitella esimerkiksi letunpaistoa. Viikottaisten kokouksien lisäksi kololla järjestetään monia erilaisia tapahtumia ja juhlia, kuten jokasyksyinen huipputapahtuma Halloween-disko.
Myös Kannatusyhdistys pitää kokouksensa pääosin Karhunpesässä.

Lue lisää kolosta nuorten partiolaisten sanoin tästä linkistä. Lisäksi kolosta löytyy kuvia kuvagalleriasta.


Kuinka pääsen kololle?

 

 Osoite on Luotsikatu 18. Tästä portista sisään pihalle. 1. Luotsikatu 18. Tästä portista sisään pihalle… Sijainti kartalla
oikeanpuoleisesta ovesta sisään ja portaat alas kellariin. 2. Sisäpihan oikeanpuoleisesta ovesta sisään ja portaat alas kellariin.

Porttikongin koodi kerrotaan partiolaisille, mutta turvallisuussyistä sitä ei saa jakaa ulkopuolisille. Kolon avaimet ovat lauman- ja vartionjohtajilla.

Jos sisäänpääsyssä on ongelmia, voit olla yhteydessä (mieluiten tässä järjestyksessä):

  1. omalle johtajallesi
  2. lippukunnanjohtajalle