Ilmoittautumis- ja peruutuskäytännöt

Retkille ja leirille ilmoittautuminen tapahtuu joko jäsenrekisteri Kuksassa tai pankkipalvelu Holvissa.

Käytettävä ilmoittautumistapa ilmoitetaan retki- tai leirikirjeessä.  Kuksalla ilmoitauduttaessa osallistumismaksu maksetaan erillisellä laskulla, joka lähetetään osallistujille sähköpostilla ilmoittautumisen sulkeuduttua. Holvissa osallistumismaksu maksetaan ilmoittautuisen yhteydessä.


Peruutuskäytännöt

Retkille ja leireille ilmoittautuminen nettilinkin, sähköpostin tai soiton kautta on aina sitova, jos tästä ei toisin ilmoiteta tai sovita.

Tammikuusta 2006 lähtien käyttössä on seuraavat käytännöt.

  1. Retki-ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään keskiviikkona suoraan retkenjohtajalle. Muuten retki on maksettava. Sairaustapauksissa retkelle tulon voi perua vielä alkamispäivän aikana ilman, että maksu on maksettava.
  2. Jos retkeä ei peruuteta ollenkaan, retkimaksu on maksettava. Tämä koskee myös sairaustapauksia.
  3. Jälki-ilmoittautuminen (viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeinen ilmoittautuminen) maksaa 2 € enemmän kuin ajoissa tehty ilmoittautuminen. Jos ilmoittautumislappua ei saa palautetuksi ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, voi retkenjohtajalle ilmoittautua puhelimitse, ja palauttaa kirjallisen luvan myöhemmin.

Leiri-ilmoittautumisten suhteen menettelemme samalla tavalla, mutta ilmoittautuminen on peruutettava  2 viikkoa ennen leirin alkua. Tämä siksi, että leireille hankimme tavaroita aikaisemmin kuin retkille.  Lisäksi jälki-ilmoittautumiskäytännöistä ilmoitetaan joka leirillä erikseen.

Nämä ohjeet koskevat vain Katajanokan Karhunkaatajat ry. itsenäisesti järjestämiä tapahtumia. Esimerkiksi Suomen partiolaisten, partiopiirien sekä useiden lippukuntien kanssa yhteistyönä toteuteutetuissa tapahtumissa sovelletaan järjestäjäntahon tai erikseen ilmoitettuja käytäntöjä.