Karhunkaatajien toiminta tauolle 15.4. asti koronaviruksen vuoksi

Karhunkaatajien lippukunnanjohtajan viesti jäsenille 13.3.2020


Hei kaikki Karhunkaatajat ja vanhemmat,

Kuten moni teistä varmasti on huomannut, Suomen Partiolaisilta on tullut toimintasuositus liittyen koronavirukseen ja partiotoimintaan. Karhunkaatajat ovat päättäneet noudattaa näitä ohjeita kokonaisuudessaan.  Käytännössä tämä tarkoittaa, että lippukuntamme kaikkien ryhmien viikottaiset kokoukset sekä retket perutaan ainakin suositeltuun päivämäärään 15.4. asti.

Tämä peruutus koskee myös lippukunnan vuosikokousta eli Kevätkäräjiä, jotka kutsutaan myöhemmin koolle uudella päivämäärällä. Johtajisto pyrkii myös selvittämään, millaisia vaihtoehtoisia tapoja partiotoiminnan ylläpitämiselle esimerkiksi virtuaalisesti olisi mahdollista hyödyntää kokoustauon aikana.

Mikäli kysymyksiä asiasta herää, olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Alla vielä linkki Pääkaupunkiseudun partiolaisten tiedotteeseen aiheesta.

https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/ajankohtaiset/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia-12-3-2020/

Ystävällisin terveisin,
Tuomas Lebedeff
Lippukunnanjohtaja, Katajanokan Karhunkaatajat ry.
tuomas.lebedeff@gmail.com
puh. 050 5572904