Ilmoittaudu mukaan adventtikalenterimyyntiin!

Loman jälkeen partiossa alkaa adventtikalenterien myyntikausi, jonka tuotot mahdollistavat todella merkittävä osa Karhunkaatajien toiminnasta. Samalla kun kalenterien myynti mahdollistaa lippukunnan toiminnan Katajanokalla, se antaa myös hyvää kokemusta rahan käsittelystä lapsille ja nuorille. Tänä vuonna tavoitteemme on myydä 500 kalenteria, joiden tuotto käytetään kolon ja sen viihtyvyyden kehittämiseen.


Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Kalentereita saa kololta omissa kokouksissa Syysloman jälkeen, mutta alle 15-vuottiaden huoltajien tulee antaa myyntiin lupa nettilomakkeella osoitteessa tinyurl.com/SkattanJoulu tai antaa lapselle alla oleva lupalappu mukaan. Jos et halua, että lapsesi osallistuu kalenterimyyntiin, ilmoita tästäkäkin kyseisellä lomakkeella.

Vaikka adventtikalenterien myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja, voi itse myyntitilanne olla jännittävä varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Olisikin hienoa, jos löytäisitte aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa ennen varsinaista koitosta. Voisiko partiolaisenne tulla harjoittelemaan kalenterien myyntiä esimerkiksi jommankumman vanhemman työpaikalle tai tuoda sinne adventtikalenterin mainosjulisteen? Liitenä olevassa kirjeessä on lisää vinkkejä ja erilaisia tapoja myyntiin erityisesti tänä vuonna.

Lippukunta myös palkitsee myyntiin panostaneita. Kaksitoista kalenteria myyneet saavat kampanjan lopussa itselleen oman tonttumerkin. Lippukunta palkitsee lisäksi vuoden parhaan myyjän sudenpennuista sekä vanhemmista ikäluokista omilla palkinnoillaan. Lisäksi 50 myydyllä kalenterilla saa hopeisen tonttumerkin ja sadalla kultaisen. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen.

Toivomme, että kaikki huoltajat täyttäsivät myyntilupalomakkeen (tinyurl.com/SkattanJoulu) ennen kuin kokoukset jatkuvat ensi viikolla ja kalentereita päästä jakamaan heti ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätietoja saa lippukunna jäsenille lähetetystä kampanjakirjeestä sekä kampanjapäälliköltä.

Joulunodotusterveisin,
Tuomas Lebedeff
Karhunkaatajien kalenterikampanjapäällikkö
tuomas.lebedeff@gmail.com
puh. 050 5572904  


PS. Kalentereita mahdollista ostaa nyt myös nettikaupasta 15.10 alkaen. Tällä linkillä ohjaat kalenterien tuoton Karhunkaatajille: adventtikalenteri.fi.