Karhunkaatajien uusi hallitus on valittu

Karhunkaatajien vuosikokous Syyskäräjät valitsi 30.9.2021 uuden hallituksen kaudelle 2021-22. Käräjillä vahvistettiin myöslippukunnan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022. Lisäksi lippukunnan jäsenmaksun suuruus päätettiin säilyttää ennallaan.

Uudessa hallituksessa lippukunnanjohtajana jatkaa Kaisa Kyrö tukenaan lippukunnanjohtajan apulainen Elli Raitanen. Lippukunnan sihteeriksi valitttiin Lumi Ylirisku ja rahastonhoitajana jatkaa Noora Junnila. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Helmi Ylirisku ja Tuomas Lebedeff.

Onnea ja pitkä HAA-AA uudelle hallitukselle!

Kokouksessa hyväksytyt dokumentit:

Karhunkaatajien toimintasuunnitelma vuodelle 2022: (julkaistaa pian)

Karhunkaatajien talousarvio vuodelle 2022: (julkaistaan pian)

Syyskäräjien 2021 pöytäkirja: (julkaistaan pian)