Kokouskutsu Karhunkaatajien Kevätkäräjiin sekä Kannatusyhdistyksen vuosikokoukseen

Karhunkaatajien kevätkäräjät eli toinen yhdistyksen vuosittaisista virallisista kokouksista järjestään 28.3. klo 18.00 alkaen Karhunkaatajien kololla eli Karhunpesässä osoitteessa Luotsikatu 18, Helsinki (kellaritila). Käräjät ovat kaikille lippukunnan jäsenille ja asiasta kiinnostuneille avoin tilaisuus, jonne voi tulla seuraamaan lippukunnan päätöksentekoa tai iästä riippuen myös äänestämään. Kevätkäräjillä esityslistalla on viime vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen sekä hallituksen vastuuvapaus.

Kevätkäräjiin tai siellä hyväksyttäviin asiakirjoihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Karhunkaatajien lippukunnanjohtajaan eli Elli Raitaseen (ellimraitanen (at) gmail.com). Kevätkäräjien esityslista löytyy tiedostona tämän uutisen alta.

Kannatusyhdistyksen terveiset

Katajanokan Karhunkaatajien Kannatusyhdistys on rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tukea ja avustaa Karhunkaatajien partiotyötä, taloudellisesti ja ajallisesti. Tukea voi monella tavalla: 

  • Liittymällä kannatusyhdistyksen jäseneksi tuet lippukuntaa taloudellisesti pienellä jäsenmaksulla (10€). Jäsenmaksun voi maksaa kannatusyhdistyksen tilille FI24 2066 1800 0219 20 viestillä “Jäsenmaksu 2023”. Jäsenmaksu oikeuttaa jäsenyyden lisäksi Karhunkaataja-heijastimen saamiseen kololta.
  • Liittymällä Kannatusyhdistyksen talkoot -ryhmään Whatsappissa kuulet esimerkiksi, jos Syysretkelle tarvitaan varusteiden kuljetusapua kololta Nuuksioon tai keittäjää kämppäretkelle. Ryhmässä tiedotetaan myös kannatusyhdistyksen varainhankintatempauksista kuten perinteisestä marraskuun polttopuumyynnistä Katajanokalla. Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/FFCoP9VTlzv30O6x9JScIx

Kannatusyhdistys pitää vuosikokouksensa tänä vuonna 4.5.2023 lippukunnan kololla (samainen Luotsikatu 18) klo 18.30 alkaen ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Äänestysoikeus edellyttää kannatusyhdistyksen jäsenmaksun maksamista viimeistään kokouspaikalla. Kokouksessa hyväksytään yhdistyksen toimintakertomus ja -suunnitelma sekä valitaan kannatusyhdistykselle uusi hallitus. Hallitusvastuusta kiinnostuneet voivat olla etukäteen yhteydessä väistyvään puheenjohtajaan Stella Thompsoniin (puh. 050-3634028). Huomioithan, että nykyinen lainsäädäntö edellyttää hallituksen jäsenten henkilötunnusten ilmoittamista Nordealle, missä yhdistyksen pankkitili on.