Lippukunnanjohtajan terveiset syksyn 2023 alussa

On aika aloittaa Katajanokan Karhunkaatajien 37. toimintavuosi. Tulevan syksyn aikana on tulossa monia lippukunnan yhteisiä tapahtumia ja totta kai viikottaiset kokoukset alkavat elokuun ja syyskuun aikana. 

Kokoukset alkavat ja kokoontuvat seuraavasti:

 • Uudet sudenpennut
  • Ke 20.9. Klo 17.15-18.15
  • Kaisa Kyrö ja Stella Thompson
 • Liito-oravat
  • Ma 21.8. Klo 17.30-18.30
  • Auta Rissanen ja Anton Riihelä
 • Ketut
  • Ti 29.8. Klo 17.45-18.45
  • Lumi Ylirisku, Oskari Punamäki ja Ville Mäntynen
 • Viirupöllöt
  • Ke 30.8. Klo 18.30-19.30
  • Tuomas Lebedeff ja Emil Koikkalainen
 • Siilit
  • To 31.8. Klo 17.15-18.15
  • Theo Oesch ja Moa Kuokka
 • Mursut
  • Ti 29.8. Klo 19.00-20.30
  • Paula Lebedeff
 • Ilvekset ja Kaktukset
  • To 31.8. Klo 18.30-20.00
  • Helmi Ylirisku ja Elsa Peltonen
  • Ryhmä on yhteinen Helsingin Hakatyttöjen kanssa.
 • Hiiret
  • Ma 21.8. Klo 18.30-19.30
  • Veera Ikävalko
 • Jänikset ja Puput
  • Ti 28.8. Klo 19.00-20.30

Syksyllä on tiedossa myös monia kivoja tapahtumia, joihin jokainen halukas pääsee osallistumaan. Infoa tapahtumista tulee vielä lähempänä joten tässä muistiin päivämäärät jotta eivät unohdu. 

Syyskäräjät 26.9. 
Syyskäräjät eli lippukunnan sääntömääräinen vuosikokous pidetään 26.9. klo 19:00 lippukunnan kololla. Vuosikokous on lippukunnan ylin päättävä elin, jossa äänioikeus on kaikilla lippukunnan A-jäsenillä eli 14 vuotta täyttäneillä partiolaisilla. Kokouksen esityslistaan voi tutustua etukäteen tällä linkillä:  https://docs.google.com/document/d/19zpRBXXT4j-UestHF1WeH_-5o5m9ynrnDARU6lDOPBg/edit?usp=sharing.

Syysretki 6.-8.10.
Retki on yhteinen Hakatyttöjen kanssa. Johtajina Anton Riihelä ja Aliisa Hyvönen
Retki on seikkailijoille ja sitä vanhemmille kaksi yötä ja sudenpennuille yhden yön, ensimmäisen vuoden sudenpennut käyvät tutustumassa päiväretkellä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen mukaan 2.10. mennessä sähköisellä lomakkeella: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=64049.

Halloween-disco 26.10.

Jouluretki 1.-3.12.
Johtajina Paula ja Tanja Lebedeff. Retki on seikkailijoille ja sitä vanhemmille kaksi yötä ja sudenpennuille yhden yön. 

Joulujuhla 12.12.
Juhla pidetään Tuomiokirkon kryptassa.

Toivoisimme, että kaikki huoltajat tarkistavat ja tarvittaessa päivittävät asiointipalvelussa olevat yhteystietonsa, jotta viestimme tavoittavat teidät. Jos tuntuu, ettei sähköposteja tietojen päivittämisestäkään huolimatta löydy, kannattaa tarkistaa roskaposti. 

Jos oma partiohuivi on päässyt katoamaan kesän aikana voi omalta johtajalta tiedustella uuden hankkimisesta, sillä sitä kuuluu pitää kokouksissa ja tapahtumissa partiossa. Lisäksi pyytäisimme jokaista lasta tuomaan kololle sisätossut, koska kololla on kylmät ja liukkaat lattiat. Jokaiselle ryhmälle on omistettu sisätossuille oma paikka, jotta ne eivät häviä. 

Nyt näin uuden kauden tullen on myös hyvä tilaisuus päivittää oma lippukunta-merch kuntoon. Alla olevasta linkistä pääsee lippukunnan nettikauppaan, josta löytyy mm. huppareita logolla varustettuna sekä muita kivoja tuotteita kuten kangaskasseja: https://katajanokan-karhunkaatajat.myspreadshop.fi/

Iloista syksyn alkua kaikille ja pian tapaamme taas partion merkeissä!

Terveisin
Elli Raitanen
Karhunkaatajien lippukunnanjohtaja